Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 iunie 2011

La ce ne gandim inainte de a fi mame

Sunt multe lucruri la care trebuie sa ne gandim inainte de a aduce pe lume un pui de om.In primul rand trebuie sa constientizezi ca nu mai traiesti pentru tine.De acum traiesti pentru el si prin el.Apoi trebuie sa fii pregatit sa rejavascript:void(0)nunti la tot pentru el.Trebuie sa fii convinsa ca poti sa-l cresti,sa-i asiguri tot ce e mai bun material si spiritual.Trebuie sa ai langa tine omul potrivit pe care sa-l faci tatal unei bucati din tine,pe care sa te poti baza in orice moment din viata!
  Pare teorie insa sunt chestiuni cat se poate de palpabile.Cate femei nu au facut copii de dragul procesului tehnologic si apoi au umplut orfelinatele cu ei?! Daca se gandeau putin inainte poate sufletele acelea nevinovate nu cresteau chinuite in amintitele lacasuri unde nimeni nu are timp sa-i ia in brate,sa-i mangaie sau sa le aline durerile.
  E adevarat ca tara in care traim nu e tocmai locul potrivit in care sa fii convinsa ca viitoare mama ca pruncul tau va avea parte de conditii optime de crestere insa noi trebuie sa luptam pentru ei,sa-i ajutam sa depaseasca toate obstacolele pe care le vor intalni in cale.
  Daca tu crezi ca indeplinesti aceste minime conditii,atunci nu mai sta pe ganduri si fati cea mai mare bucurie din lume: FII MAMA!Daca nu,poate ar fi mai bine sa te mai gandesti pentru ca,asa cum recent un post de televiziune spunea sunt 40.000 copii abandonati in Romania si peste 100.000 cresc fara unul sau ambii parinti care sunt plecati la munca in strainatate.Ce rost are sa-l faci ca sa-l chinui?!Gandeste-te la asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu